Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Smart-Tell. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Αναθεώρηση: 08/12/12.
For English text, please hover mouse over a selection
Home Computer programs Card Printers Lexmark Printers Computers & tablets Access Control Systems Network equipment / Security Cameras Services
Προγράμματα Η/Υ Computer Programs
Η εταιρεία μας ξεκινώντας την νέα της συνεργασία σαν  Authorized Reseller της SingularLogic, παρουσιάζει την πιο  σύγχρονη εφαρμογή εμπορικής, οικονομικής, λογιστικής  διαχείρισης και CRM στην ελληνική αγορά. Επίσης την πλατφόρμα moRE που απελευθερώνει το  προσωπικό της εταιρείας από την εξάρτησή του από γραφείο  προσφέροντας πραγματική on-line ενημέρωση και  λειτουργικότητα. Για την μικρή λιανική, το ARTIUS αποτελεί την απόλυτη λύση.  Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, ταχύτητα και ευελιξία της  εφαρμογής, και σε συνδυασμό με την ελκυστικότατη τιμή είναι  μία λύση που βοηθά τις εταιρείες μικρής λιανικής να  ανταπεξέλθουν στον έντονο ανταγωνισμό. 
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία πληθώρα λύσεων πάνω σε  προϊόντα και τεχνολογίες της  Microsoft που θα βοηθήσουν την εταιρείας  να αναπτυχτεί τεχνολογικά μειώνοντας αντίστοιχα το λειτουργικό κόστος  της μηχανογράφησής της και αυξάνοντας την αποδοτικότητα της  επένδυσης και την ταχύτητα επεξεργασίας. Οι λύσεις μας, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στα εταιρικά σας δεδομένα από  οπουδήποτε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.  
Computer programs