Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Smart-Tell. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Αναθεώρηση: 08/12/12.
For English text, please hover mouse over a selection
Home Computer programs Card Printers Lexmark Printers Computers & tablets Access Control Systems Network equipment / Security Cameras Services
Συστήματα Dell Dell Systems
Από Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έως μεγάλα κέντρα δεδομένων που χρησιμοποιούν τα επιχειρησιακά μοντέλα τεχνολογίας πληροφορικής, όπως υποδομή τεχνολογίας πληροφορικής, αρχεία/εκτύπωση, εφαρμογές web, email Διακομιστές web για τμήματα εταιρειών, διακομιστές αλληλογραφίας, διακομιστής μεσολάβησης SAN, διακομιστής DHCP, ροή βίντεο, ασφάλεια, συσκευές διακομιστή και διακομιστής αρχείων. Εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ σε περιβάλλοντα με περιορισμένο χώρο, περιβάλλοντα HPCC. Για Μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται βασική ασφάλεια, αξιοπιστία και υπηρεσίες. Καθιερωμένα περιβάλλοντα τεχνολογίας πληροφορικής, γραφεία και ομάδες εργασίας που χρειάζονται μια αξιόπιστη ισορροπία απόδοσης και διαχειρισιμότητας. Χρήστες σταθμών εργασίας που χρειάζονται απόδοση χωρίς συμβιβασμούς για απαιτητικές, εξειδικευμένες εφαρμογές. Για Μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται βασική ασφάλεια, αξιοπιστία και υπηρεσίες. Επιχειρήσεις που χρειάζονται κορυφαία απόδοση, ανθεκτικότητα και σχεδίαση με λύσεις διαχείρισης φιλικές προς το τμήμα τεχνολογίας πληροφορικής. Χρήστες φορητών σταθμών εργασίας που χρειάζονται απόδοση χωρίς συμβιβασμούς για απαιτητικές, εξειδικευμένες εφαρμογές.
Το γραφείο στην παλάμη του χεριού σας. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που περνούν περισσότερο χρόνο όρθιοι παρά καθισμένοι σε ένα γραφείο, ο ελαφρύς Latitude ST προσφέρει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ευχρηστία ενός tablet και την παραγωγικότητα ενός υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Συμβατότητα Ομαλή ενσωμάτωση στο υπάρχον περιβάλλον Microsoft που χρησιμοποιείτε. Το Latitude ST διαθέτει ΛΣ Windows® 7 για πραγματική υπολογιστική ισχύ. Παραγωγικότητα Το Latitude ST μπορεί να διαμορφωθεί με μια πλήρη σειρά επαγγελματικών εφαρμογών Windows® Office, ώστε να μπορείτε να ασχολείστε με σημαντικά επιχειρησιακά θέματα εν κινήσει. Ασφάλεια Προστατεύστε προσωπικά και εκπαιδευτικά δεδομένα με το προαιρετικό TPM (Trusted Platform Module), την κρυπτογράφηση BitLocker και το λογισμικό προστασίας δεδομένων Dell και αποκτήστε επιπλέον προστασία από κλοπή με την υποδοχή κλειδαριάς Kensington®.