Πνευματικά δικαιώματα © 2012 Smart-Tell. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Αναθεώρηση: 08/12/12.
For English text, please hover mouse over a selection
Home Computer programs Card Printers Lexmark Printers Computers & tablets Access Control Systems Network equipment / Security Cameras Services
Για να δείτε online τις πιστοποιήσεις μας από την Microsoft πατήστε στο ακόλουθο κουμπί. Το ID που θα σας ζητηθεί είναι "855218" και ο κωδικός είναι "pm100269".
Προϊόντα Microsoft Microsoft Products
Πιστοποιήσεις Microsoft Microsoft Qualifications
Προγράμματα πολλαπλών αδειών χρήσης
Τα προγράμματα πολλαπλών αδειών χρήσης απευθύνονται σε εταιρείες που χρειάζονται πάνω από 5 άδειες χρήσης συνολικά. Τα προγράμματα πολλαπλών αδειών χρήσης μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, δίνοντας την ευχέρεια στον πελάτη να διαλέξει ακριβώς ότι καλύπτει τις ανάγκες του με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουν απλοποιημένη διαχείριση των αδειών, ευκολία στην εγκατάσταση των εφαρμογών και την δυνατότητα πολλαπλών εγκαταστάσεων με την χρήση μόνο ενός κλειδιού ενεργοποίησης. Επιπρόσθετα δίνουν την δυνατότητα αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση μέσω του προγράμματος Software Assurance, την δυνατότητα εγκατάστασης και σε έναν δεύτερο υπολογιστή (συνήθως φορητό ή της οικίας) του ιδίου χρήστη μέσα από το δικαίωμα Home use rights χωρίς extra κόστος. Αναλυτικότερα τα προγράμματα εστιάζονται στις εξής βασικές κατηγορίες: Open License Open Value Open Value Subscription Agreement Select License Enterprise Agreement Enterprise Subscription Agreement Για σχολεία και ακαδημαϊκά ιδρύματα υπάρχουν τα αντίστοιχα προγράμματα με ειδικές τιμές: School Agreement Academic Agreement Για να δείτε τα προγράμματα μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί License Advisor, που είναι το online εργαλείο της Microsoft για τον υπολογισμό του κόστους των αδειών χρήσης.
License Advisor Πιστοποιήσεις